fbpx

Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a Badalona

Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a BadalonaUna targeta amb 50 cops en el segon dia de competició va lliurar Juan Carlos Martínez per endur-se la victòria en el torneig de pitch and putt, corresponent al Circuit Sota Par Biarritz que es va disputar al camp del Castell de Godmar-Badalona els dies 25 i 26 de gener

En Juan Carlos necessitava fregar la perfecció per assolir el triomf en el handicap inferior i així ho va fer aconseguint 14 pars i 4 birdies. En Juan Carlos està jugant a un gran nivell darrerament i ara marxa amb excel•lents sensacions en línies generals per afrontar la resta del Circuit amb totes les aspiracions.

En segona posició va acabar Francisco Martínez que també va jugar a la perfecció per acabar empatat amb el líder a 35 punts. Per la seva banda, Antonio Luna i Pedro Sin van assolir el tercer lloc al empatar a 34 punts. En Pedro amb aquest resultat marxa amb excel•lents sensacions en línies generals per afrontar la resta del Circuit amb totes les aspiracions, tenint en compte el seu triomf a Sant Cebrià.Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a Badalona

En la categoria handicap mig, va haver-hi un rivalitat extrema fins el punt que cinc jugadors van empatar en el primer lloc: Marc Gimeno, Josep Cortada, Jaume Grau, Joan Antonell i Eloy Porto. Finalment i gràcies al handicap, Marc Gimeno es va endur la victòria final en la categoria. Tots ells s’apunten un bon resultat de cara a la classificació acumulada.
Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a Badalona
En handicap superior, Javier Garcia va encapçalar la classificació després de fer 41 punts mentre que Juan Luis Canales es va fer amb una meritòria segona posició després de fer 40 valuosos punts pensant en la general del Circuit. El tercer lloc va ser per Carlos Castellarnau i Josep Sampedro que empataven a 34 punts.

La qualitat es va veure reflectida en els tres forats en un que es van fer durant el cap de setmana: Eloy Porto al forat 16, Francisco Martínez al forat 6 i Miguel Hidalgo al forat 17.
Per la seva banda, pel que fa al premi d’aproximació, va ser per Pilar Montero que va ser qui més va afinar la punteria.

En acabar la competició es va fer un piscolabis i un bon sorteig de regals amb un Vol en Globus inclòs que va ser per Pauli Lorenzo.Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a Badalona

Clara victòria de Jorge Neila i Miguel Hidalgo per parelles

Jorge Neila i Miguel HIdalgo han estat els millors del cap de setmana. A Badalona s’han fet amb la victòria amb 8 cops per sota el par del camp mentre que tres parelles empataven a 42 punts en el segon lloc: Els germans Carmen i Víctor Lacalle, Joan Enric Bruguera i Pep López i la parella Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a Badalonaformada per Toni Morales i Carlos Costa.

Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a Badalona Martínez i Jordi Martínez van quedar molt a prop dels primers llocs després d’un final de partit amb 4 birdies en els cinc darrers forats que van dur-los fins a la cinquena plaça amb 41 punts.

Triomf de Juan Carlos Martínez en el Sota Par a Badalona

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  66  =  70