fbpx

Tercera victòria de Joan Plans en el Sota Par Burgos

P1100410Els jugadors del Circuit Sota Par Burgos tenien el cap de setmana una cita al Maresme. Va ser els dies 30 i 31 de març i es van desplaçar fins a Sant Andreu de Llavaneres per disputar la sisena prova del Circuit de P&P.

El P&P Tennis Mora és un camp que compte amb un recorregut de 9 forats i es troba en un entorn emblemàtic amb vistes al mar. Els jugadors van trobar en el seu disseny un equilibri perfecte entre la bellesa i els desafiaments dels seus greens que van posar a prova als competidors.P1100453

Els resultats van ser prou bons donada la dificultat del camp. Joan Plans va vèncer en categoria handicap inferior, fent una magnífica targeta al acabar amb 4 cops per sota el par del camp. En Joan, que travessa un moment fantàstic de joc, va estar molt endollat durant tot el recorregut i això li va atorgar el trofeu en la categoria. Aquesta és la tercera victòria d’en Joan  (Sant Cebrià, Badalona i Mora) en aquest Circuit.

La segona posició va ser per Carlos Tomas que va estar força inspirat i també va finalitzar per sota el par del camp aconseguint 37 punts. Pilar Montero va aconseguir fer-se amb el tercer lloc en la categoria inferior.

P1100439Pel que fa a la resta de categories, les coses van quedar així: en categoria handicap mig, Josep Cortada es va imposar davant els seus rivals i es va endur el trofeu amb 39 punts. Angel Martinez amb 37 punts va ocupar la segona posició mentre que Julio Gonzalez es feia amb la tercera plaça.

En handicap superior Nicolas Cortes es va retrobar amb laP1100501 victòria imposant-se amb claredat als seus rivals. Jaume Gallego aconseguia el segon lloc de la categoria seguit per Xavier Ragas i Jediath Sorrell que van empatar en el tercer lloc.

El premi d’aproximació, un polo i una caixa de boles, se’l va emportar en Xavier Ragas després de deixar la bola a 55 centímetres del forat 1.

L’espatlla de pernil 100% ibèrica va ser per Adrià Gracia mentre que Jaume Aymerich s’enduia un magnífic vol en globus per gentilesa de caminsdevent.com

Important victoria de Javier Diaz i Sergio Moliner per parelles

P1100132En quant a la competició per parelles, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra els 41 punts que van fer Javier Diaz i Sergio Moliner que els va valdre el trofeu de vencedors.

A dos punts van acabar Teresa Jiménez i David Luis que van serP1100376 segons mentre que el tercer lloc va acabar en empat entre la parella formada per Antonio Capel i Jose Maria Redondo i la formada per Manuel Cabanillas i Joan Oller que van acabar amb 38 punts.

Un cop acabat el torneig es va fer el lliurament de trofeus, el sorteig de regals i un bon piscolabis.

 

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

54  +    =  60

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!