fbpx

P&P Vallromanes posa punt final al Circuit Sota Par 2018

IMG_2243L’últim cap de semana d’octubre el Pitch & Putt Vallromanes va acollir la prova final del Circuit Sota Par 2018. Un torneig ple de premis, ja que, no només es disputava la final de Circuit, es va establir un torneig paral·lel per a aquells jugadors no classificats.

Degut a les intenses pluges la jornada de dissabte es va haver d’anul·lar, posposant el joc a diumenge, on es van concentrar la totalitat de voltes dels participants del torneig.

Pel que fa al joc, dues opcions a premi per part dels jugadors finalistes, els quals es disputaven el premi de la Gratuïtat a totes les proves del Circuit Sota Par 2019, a més, d’optar als premis del toreig paral·lel una estada de dues nits per a quatre persones en apartament superior a Golf & Beach (Pals, Girona).

En el pla esportiu, a nivell individual els guanyadors de la Final i que, per tant, disputaran totes les proves del Circuit Sota Par 2019 com a jugadors VIP, van ser Jordi Ezequiel en Handicap Inferior amb un resultat de 33 punts stableford, Jose Benzaquen es va imposar, per handicap, en la categoria handicap mig mentre que Ignacio Rada vencia amb facilitat, per cinc punts d’avantatge al segon classificat per establir-se guanyador en handicap superior.IMG_2242

En categoria parelles, Jesús Somas i Juan Perez van ser els únics en classificar-se per a la final, establint-se com a millor parella del Circuit Sota Par 2018.

En el torneig paral·lel, els guanyadors de l’estada de dues nits per a quatre persones van ser, Jose Medinilla en handicap inferior, Alonso Caballero en handicap mig i David Navarro en handicap superior. En categoria parelles, els guanyadors van ser Miguel Hidalgo i Jorge Neila.

Al finalitzar el torneig, es van entregar els trofeus i premis als guanyadors i es van sortejar regals per a tots els assistents.

Des de l’organització volem agrair a tots els jugadors qui heu format part d’aquest Circuit 2018, seguim treballant per oferir-vos un 2019 ple de reptes i pitch & putt!

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!