fbpx

Marc Casellas va ser el millor jugador a El Vendrell

P1110375Marc Casellas, amb 3 cops sota par, es va fer amb el trofeu handicap inferior en la cinquena prova del Circuit Sota Par Vinaròs en vèncer al camp del P&P El Vendrell, amb un punt d’avantatge sobre Xavier Suñé

Els participants van gaudir d’un clima excel·lent per jugar i el camp estava en un magnífic estat per jugar-hi gràcies a la feina feta pels membres de l’equip de manteniment del Club.

En aquesta ocasió, els jugadors van desplegar un molt bonP1110336 nivell de joc, especialment Marc Casellas que va desplegar un excel·lent nivell de joc  i que es va endur la victòria en la categoria handicap inferior després d’aconseguir acabar amb 39 punts.

La categoria handicap mig masculina va ser per Javier Mendez que va jugar molt concentrat i va aconseguir la seva primera victòria en aquest Circuit després de lliurar una targeta amb 40 punts. En segona posició van empatar Ana Maria Ahumada i Xavier Azuaza amb 38 punts.

P1110377En handicap superior Manuel Gutierrez va aconseguir 40 punts que li van valdre una retallada de handicap de 16,2 a 13,8. Pau Pulido i Jose Miguel Garcia van empatar en el segon lloc amb 39 punts.

El millor cop del cap de setmana el va donar Àngel Lizaur que afinant molt la punteria va aconseguir un forat en un al forat 9.

El diumenge, un cop finalitzada la prova i mentre esperàvem que els resultats estiguessin passats, el camp del Vendrell ens va obsequiar amb un piscolabis per als assistents al lliurament de premis. Una vegada processats els resultats es van lliurar els premis als guanyadors de la prova i després es va fer el magnífic sorteig de regals, que sempre és motiu de festa i alegria entre els jugadors especialment quan arriba l’hora del pernil.

Triomf en parelles de José Ramon Cuadrado i Robert CruzP1110376

José Ramon Cuadrado i Robert Cruz van deixar les coses clares al seus rivals al imposar-se amb 8 cops sota el par del camp.

Roberto Navarro i David Navarro també van jugar a un gran nivell i van aconseguir el segon lloc en fer 42 punts.

Volem donar un agraïment especial a tot l’equip del camp del Vendrell capitanejat per en Marc, pel seu tracte amb els jugadors i per la seva col·laboració i magnífica tasca durant els dies de competició.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

9  +  1  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!