fbpx

Félix Carriqui líder absolut del Circuit Sota Par

felixTot era a punt al camp del P&P Sant Cebrià per la tercera prova del Circuit Sota Par Vinaròs 2019, una competició que consta de 8 proves i es jugarà de juliol a octubre. Els que liderin la classificació a finals de setembre, es classificaran per jugar la final i aconseguir els desitjats premis.

Els jugadors ja frisaven per competir en aquesta nova prova, que es va jugar els dies 3 i 4 d’agost i es disputava sota les modalitats stableford individual i fourball stableford.

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de les diferents categories. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra el triple empat per aconseguir el liderat en la categoria handicap superior.P1110153

Cal destacar la victòria obtinguda per Félix Carriqui que amb 38 punts, es va endur una important victòria en la categoria handicap inferior que li atorga el liderat provisional de la classificació general. La segona posició va ser per Jaume Torras amb 35 punts mentre que John F. Evans va finalitzar en el tercer lloc.

La categoria handicap mig va ser per Fran Cantó que va aconseguir 39 punts aconsegueix la seva primera victòria que el fa pujar posicions en la acumulada. En segon lloc va acabar Nico Cortés que després d’un fantàstic partit va acabar amb 38 punts mentre que el tercer lloc va ser per Toni Sarroca.

Triple empat a 37 punts en la categoria superior entre: Enrique Cabrera, Juan Álvarez i Maria Eugenia Pindado.

P1110077Jordi Pons i Juan Antonio Cobo líders per parelles

La categoria per parelles amb handicap va ser per Joan Leon i Josep Prat que van ser els clars dominadors en lliurar una targeta amb 43 punts. Jose Luis Martin i Carles Íñiguez van ser segons amb 41 punts mentre que Juan Martí i Antonio Pozo amb 40 punts van aconseguir ser tercers.

Pel que fa a la acumulada, Jordi Pons i Juan Antonio Cobo es situen com a líders provisionals

P1110201Un cop finalitzada la prova es va servir un excel·lent piscolabis amb begudes per a tothom. Després es va fer l’acte de lliurament de premis als guanyadors del campionat i després el magnífic sorteig de P1110203regals.

També es va sortejar una espatlla ibèrica Azuaga entre tots els participants del cap de setmana que va guanyar Oriol Visa.

Cal remarcar el bon ambient que va predominar durant tota la competició i el bon tracte dispensat tant als jugadors com a la organització per part de l’equip humà del Pitch & Putt Sant Cebrià.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

1  +  6  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!