fbpx

Antonio Serra s’imposa a Can Cuyàs

antonioEls jugadors del Circuit Sota Par Vinaròs es van desplaçar fins el camp del Can Cuyàs P&P, on els dies 31 d’agost i 1 de setembre es va jugar la sisena jornada d’aquesta competició.

Els greens i el camp en general estaven en perfectes condicions, i els participants van poder gaudir d’aquest recorregut de 9 forats amb doble tee de sortida que va posar a prova les seves habilitats.

La prova va estar molt renyida, i Antonio Serra i Francisco Illan es van mostrar molt segurs en la categoria inferior i després de lliurar una targeta amb 36 punts es van situar al liderat, finalment l’Antonio va aconseguir el trofeu per handicap. La tercera plaça va ser per Jose Luis Losada que va aconseguir 35 punts.jaume

La categoria amb handicap mig va ser per Quitin Prieto que es va imposar en finalitzar al par del camp amb 41 punts. La segona posició va ser per Antoni Gallardo amb 40 punts mentre que en tercera posició va acabar Julio Santamaria amb 36 punts.

La categoria superior se la va endur amb autoritat Josep Oriol Blancher que amb 41 punts va deixar els seus rivals sense cap oportunitat per superar-la. Jaume Grau i Josep Mascarell després d’un bon partit amb 40 punts, van haver de conformar-se amb la segona i tercera plaça.

Javier Carcasona i Xavier Martí guanyen per parelles

f i jEn la categoria per parelles Javier Carcasona i Xavier Martí es van endur el triomf després de disputar un partit impecable i acabar empatats a 41 punts a Frederico Núñez i Joan Panella, quejulio van ser segons.

José Gonzalez i Xavier Bordera aconsegueixen finalitzar tercers amb 40 punts i també es posicionen entre els primer s classificats de la taula.

També amb 40 punts van acabar Ricardo Ferrer i Juan Ramon Sambola que també van posar tota la carn a la graella per mirar de situar-se en els primers llocs.

grupUn cop finalitzada la prova, es va fer un aperitiu i es va procedir a fer el lliurament de premis i el sorteig de regals on tothom es va endur algun obsequi.

El més content sense dubte va ser Julio Santamaria que es va tornar a endur l’espatlla ibèrica de glà per segon cop consecutiu.

Agraïments als col·laboradors d’aquesta prova que han estat NACEX, caves Canals i Munné i caminsdevent.com

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  32  =  36

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!