Rubén Carmona i Cristina Mercader guanyen a Tennis Mora

3 abril, 2018

sotapar2018 2F moraokEl temps i els bons resultats van marcar la setena jornada del Circuit Sota Par 2018 corresponent a la Fase Pamplona. En aquesta ocasió els jugadors es van desplaçar fins al Maresme, concretament a Sant Andreu de Llavaneres, per disputar la competició que es jugava els dies 1 i 2 d’abril.

Els participants van gaudir de d’un temps ben diferent, divendres i dissabte el vent va afectar a les dues sortides, en canvi, el diumenge el temps va acompanyar sense vent en tot el dia.

Pel que fa a la competició, varem assistir a una jornada força emocionant i on els resultats van estar molt igualats.

En aquesta jornada Oriol Hernandez es va fer amb el triomf en la categoria inferior amb 32 punts. L’Oriol està travessant un bon moment de joc que s’ha vist premiat amb aquest trofeu a Tennis Mora.

Jose M. Jaime Gil va ser el protagonista en el handicap mig inferior masculí en alçar-se amb la victòria després de lliurar una targeta amb 36 punts. També va ser un bon dia per Marc Gimeno que va aconseguir al Mora una meritòria segona plaça en acabar amb 35 punts.

En el handicap superior Xavi Sambola va saber aprofitar les seves oportunitats i es va fer amb el triomf final aconseguint 39 punts. Per la seva banda, Fernando Muriel es va fer amb el segon lloc en acabar al par del camp.

La victòria en parelles va ser clarament per Cristina Mercader i Rubén Carmona que van fer un partit de pel·lícula per lliurar una targeta amb 44 punts. En segon lloc van acabar Juan Alcazar i Vicens Navarro amb 41 punts.

Un cop finalitzat el Torneig es va fer el lliurament de premis i sorteig de regals i després es va servir un piscolabis per gentilesa de Tennis Mora.