Roberto Navarro s’endú el Sota Par a Badalona

19 agosto, 2018

P1060129Roberto Navarro amb 40 punts va aconseguir la victòria en handicap mig en la prova del Circuit Sota Par disputada al camp del Castell de Godmar (Badalona)

Un cap de setmana calorós va fer que els participants suessin de debò en aquesta prova jugada al camp de Badalona.

A banda del sol, el jugadors van haver de lluitar per aconseguir fer-se amb les primeres places de les diferents categories com mostren les categories inferior i superior, on es van produir ambdós empats.

En la categoria amb handicap inferior, Emilio Villodres i Juan Alcazar, van finalitzar empatats a 36 punts.P1090269 El triomf final va ser per l’Emili.

La categoria mig masculina va ser per Roberto Navarro qui amb 40 punts que no va veure perillar la seva victòria ja que el segon classificat, Gustavo Cantos va acabar a 2 punts de distància.

Ignasi Rada va saber mantenir-se i es va fer amb el triomf en handicap superior al lliurar una targeta amb 39 punts seguit de prop per Oscar Moles que va ser segon empatat.

Victòria per parelles de Juan Jose Palencia i Angel Aviles

P1090315Pel que fa a les parelles es van poder veure grans resultats especialment el de Juan Jose Palencia i Angel Aviles que van jugar molt bé i van tancar el recorregut amb 43 punts que els donaven el triomf final.

La segona plaça va ser per Xavier Torres i Manel Ricart que van acabar amb 39 punts.

Jordi Villalonga i David Tenes van ser tercers amb 38 punts.

Com és habitual, es va fer el lliurament de premis i després un bon sorteig de regals on tothom es va endur un obsequi.

Com a premi especial, es va sortejar un vol en globus que es va endur David Tenes.P1090326

Des de Sota Par volem agrair l’excel·lent tracte donat a jugadors i organitzadors en aquesta prova per part del personal de Badalona.