fbpx

Josep Cortada guanya el Circuit Sota Par Burgos

P1100875La Gran Final del Circuit Sota Par Burgos 2019 de Pitch & Putt ja te guanyador. Finalment, Josep Cortada es va proclamar flamant vencedor en una emocionant Final que es va disputar a 36 forats en el camp del Pitch & Putt El Vendrell

Arribat el diumenge, al recorregut del Pitch & Putt El Vendrell, tot era a punt per acollir la competició que va aplegar als primers classificats dels circuit Sota Par Burgos per a disputar 36 forats sota la modalitat medal play amb handicap.

La Final es presentava llarga amb 36 forats per endavant però els participants no es van arronsar i van sortir disposats a treure’n un bon resultat. Les coses estaven molt igualades i la tensió es palpava en l’ambient. La rivalitat esportiva va ser màxima i en l’aire estaven els primers llocs després de P1100888jugar-se els primers 18 forats. En Josep Cortada, molt concentrat durant tot el partit, encapçalava la classificació amb 59 cops, després de la primera volta. En Javier Méndez i en Nico Cortés empataven en el segon lloc a 2 cops de diferència mentre que Víctor Medina era quart amb 63 cops. En el cinquè lloc empataven Jaume Grau i Fran Cantó amb 64 cops.

Després d’un breu descans per reposar forces els participants es van tornar a dirigir cap als tees de sortida per iniciar la segona volta. Una segona volta on els nervis van estar a flor de pell en cada forat, en cada cop.

Un cop disputats tots els forats, tothom estava pendent dels resultats i especialment del darrer partit on jugaven els líders.P1100876

Ja en la casa-club en Josep Cortada veia confirmat el seu triomf final després de signar una segona targeta amb 62 cops. D’aquesta manera en Josep Cortada gaudirà d’una fantàstica estada a Burgos de 6 dies/ 5 nits i un green fee gratuït de P&P.

Javier Méndez va fer un excel·lent recorregut i va lliurar una targeta amb 60 cops que li va valer per endur-se un fantàstic cap de setmana a Pals. Eloy Porto va tancar P1100891el Circuit amb 59 cops, igualant la millor volta de la Final i aconseguint una important remuntada que el va dur al tercer lloc final. L’Eloy jugarà gratuïtament les proves del 2n Circuit 2019.

En Jaume Grau va ser quart i a més es va endur un fantàstic vol en globus per gentilesa de www.caminsdevent.com mentre que Fran Cantó acabava en el cinquè lloc.

Adrià Gracia i Daniel Bote s’enduen el triomf per parelles

La competició de parelles va ser per la formada per Adrià Gràcia i Daniel Bote que van fer dues voltes fantàstiques i es van endur una estada de cap de setmana cadascun a Pals.P1100884

Joan Panella i Frederico Nuñez es van fer amb el segon lloc de la classificació final que el atorgava un passi VIP per a les proves del 2n Circuit Sota Par 2019.

Javier Díaz i Sergio Moliner van aconseguir el tercer lloc i es van endur un polo gravat amb el seu nom. La victòria final va ser pels primers degut a que la competició era Medal Play Handicap i tenien el handicap més baix.

El premi d’aproximació va ser per Adrià Gracia.

P1100895Sobre les 16 hores es va celebrar el lliurament dels premis del Circuit Sota Par Burgos i les respectives plaques als vencedors.

Des de Sota Par volem agrair a tots els jugadors i patrocinadors el seu suport durant tot aquest circuit amb menció especial per l’empresa caminsdevent.com que ens ha facilitat vols en globus durant totes les proves.

Deja un comentario