Nova victòria de John F. Evans a Sant Cebrià

29 July, 2018

cebria18 1Tot era a punt al camp del P&P Sant Cebrià per l’estrena d’una nova fase del Circuit Sota Par 2018, una competició que es juga en 3 fases que s’han anat jugant de gener a octubre. En aquesta darrera fase donarà accés als guanyadors per participar a la Final i aconseguir estades a Andorra.

A banda, es jugarà una darrera final en la que els jugadors competiran per invitacions a totes les proves de 2019.

Els jugadors ja frisaven per competir en aquest torneig, que es va jugar els dies 28 i 29 de juliol i es disputava sota les modalitats stableford individual i fourball stableford.

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de lescebria18 2 classificacions. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra el quàdruple empat en segon lloc en la categoria handicap mig.

Un cop finalitzada la prova es va servir un excel·lent piscolabis amb begudes per a tothom. Després es va fer l’acte de lliurament de premis als guanyadors del campionat i després el magnífic sorteig de regals.

En aquesta primera prova jugada a Sant Cebrià cal destacar la victòria obtinguda per John Frederick Evans amb 37 punts mentre que en segon lloc va quedar Rafael Ruiz amb 35 i Josep Iglesias va ser tercer amb 34.

cebria18 3La categoria handicap mig va ser per Jordi Padrós que va aconseguir 37 punts i s’estrena amb una excel·lent victòria mentre que Emili Belles, Juan Manuel Rentero, Francesc Gironès i Jordi Pons empataven en la segon aposició amb 35 punts.

Gran triomf va aconseguir en Gustavo Cantos en categoria handicap superior on va saber imposar-se als seus rivals en lliurar una targeta amb 38 punts en el seu retorn al Circuit. Bon partit també el de Toni Sarroca i Jaume Aymerich que van empatar en segona posició.

La categoria per parelles amb handicap va ser per Pedro Balfagon i Joaquin Santacruz que van ser els clars dominadors en lliurar una targeta amb 43 punts. Jordi Lopez Santos i Arnau Vidal empataven en segon lloc amb Antonia Lozano i Antonio Juan a 40 punts.cebria18 4

Cal remarcar el bon ambient que va predominar durant tota la competició i el bon tracte dispensat tant als jugadors com a la organització per part de l’equip humà del Pitch & Putt Sant Cebrià.