El Matx Juvenil 2017 conclou amb la victòria de l’equip Est

27 junio, 2017

IMG_3613El passat 18 de juny es va disputar el Ier Matx Juvenil Est vs Oest al P&P Hcp1 a Sant Vicenç de Montalt a la comarca del Maresme. El format de la competició va ser  Matxplay, modalitat que es juga per forats i no per cops. En total hi van participar 36 jugador/es, 18 en cada equip. Els jugadors participants van ser els millors classificats de les diferents categories del Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2017 Júniors, Cadets, Infantils, Alevins, Benjamins, Categoria Iniciació i Categoria Handicap. Hi havia 36 punts en joc, 18 a cada volta de competició

Els participants de la zona Est van ser Nil Peiró, Nil Mañer, Marina Martínez, Sergi IMG_3698Andrés, Eliseu Casas, Agustí Quinquilla, Dario Silva, Pau Andrés, Dani Maloletnev, Ivan Ponsdomènech, Miquel Gutierrez, Diego Esquivell, Inuk Solanas, Martí Castells, Hugo Perez, Núria Bertran, Daria Ponsdomènech i Joan Castells Els integrants de l’equip  de la zona Oest van ser Alex González, Pau Farré, Adrià Martínez, Ignacio Aznarez, David Mur, Andrea Nuñez, Lluís Palomo, Adrià Gil, Pau Sanchez, Daniel Solavera, Roger Carot, Eduard Domenech, Jan Farré, Miguel Albero, Marc Gil, Jon Julià, Tomàs Bersztein i Miguel Díez.

A  les 9 en punt del matí amb la calor com a protagonista , es va donar el tret de sortida a la 1era volta de la competició, al jugar modalitat individual hi havia 18 jugadors i 18 punts en joc i els enfrontaments eren entre jugadors de les mateixes categories.  La primera ronda la van guanyar els de l’Est per 11 punts a 7.    Al voltant de les 12h del migdia amb unes temperatures molt altes es IMG_3721van jugar els 18 punts restants i el resultat va ser de 10 punts a 8 a favor una altre vegada dels jugadors de la zona Est.

L’equip de l’ Est guanyava el I Matx Juvenil Est vs Oest i el resultat final va ser Est 21 punts i Oest 15 punts.

Posteriorment es va fer l’entrega de la Copa a l’equip Campió i medalles a tots els participants.