fbpx

Triomf scratx d’Antonio Garcia a Can CuyàsAntonio Garcia wins at Can Cuyàs

<!--:es-->Triomf scratx d’Antonio Garcia a Can Cuyàs<!--:--><!--:en-->Antonio Garcia wins at Can Cuyàs<!--:-->Antonio Garcia va aconseguir una excel·lent victòria en la tercera jornada del Circuit Sota Par 15è Aniversari disputada a Can Cuyàs. El jugador que juga amb handicap positiu, va lliurar una targeta amb 39 punts a Can Cuyàs que li va valdre el trofeu en la categoria reina.

La prova va tenir lloc els dies 1 i 2 de febrer i es va disputar amb tota normalitat. Els dies de competició va lluir el sol i va fer una temperatura agradable. El camp es trobava en bones condicions per la pràctica del pitch & putt i van haver-hi bons resultats, com mostra l’empat a 38 punts en la categoria handicap inferior entre Dani Tomas, que es va endur la copa, i Santiago Luis Piñon que es va haver de conformar amb el segon lloc.

En la categoria handicap mig va ser Jaume Torras qui amb 38 punts va vèncer mentre que en handicap superior un inspiradíssim Jaume Mesalles es va endur el triomf donant espectacle al camp i aconseguint un magnífic resultat de 45 punts.

La categoria femenina va ser Isabel Azpiazu amb 41 punts i la sènior se la va endur Carles Barrera amb 37 punts  ambdós van deixar clar que aquest és el seu camp.

Un cop finalitzat el torneig es va procedir a fer el lliurament de copes commemoratives i el sorteig de regals que es fa al final de cada prova del Circuit, on tothom es va endur algun obsequi. 

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

1  +  3  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!