fbpx

Triomf i forat en un d’Enric Gómez al Vallès Golf

Aquest cop, els seguidors del Circuit Sota Par Burgos es van desplaçar cap al camp del Vallès Golf on els dies 25 i 26 de maig es va jugar la novena jornada d’aquesta competició

P1100817Els temps durant el cap de setmana va ser variable i mentre divendres i dissabte va ploure a estones, el diumenge va fer un dia fantàstic.

El torneig va ser molt disputat com mostra la igualtat entre els primers classificats en les diferents categories.

En la categoria handicap inferior vàrem gaudir de l’emoció fins el darrer moment. Enric Gómez i Miguel Angel Losada van sortir al camp molt endollats i van anar per feina. Al final van acabar empatats a punts i elP1100810 trofeu va ser per l’Enric, que a més va aconseguir un forat en un en embocar la bola directe al forat 14. Xavier Armengou també va desplegar un bon joc i es va quedar a les portes de la primera posició després de fer un punt menys que els líders.

Dos cops sota par i empatats per tant amb 38 punts, van acabar Roc Salada i Pep López que van jugar uns magnífics partits que els catapultarien al primer lloc de la classificació. El desempat va ser per handicap més baix i en Roc es va endur el trofeu. Pel tercer lloc van empatar a 34 punts Carlos Bau i Nico Cortés, que van estar a prop de desbancar als seus rivals.

La categoria superior va ser clarament per Albert Odena amb 44 punts que va avantatjar Oriol Visa, segon classificat, en 3 punts. La tercera posició va ser compartida entre Fran Cantó i Ramón Piñol.P1100747

Joan Plans, Pep López i Fran Cantó lideren les individuals acumulades

Pel que fa a les classificacions individuals acumulades, Joan Plans domina la categoria handicap inferior, Pep López és líder en el handicap mig i Fran Cantó encapçala el handicap superior.

Tots tres s’han mostrat com els jugadors més en forma d’aquest Circuit Sota Par Burgos.

Roger Franco i Damià Villatoro s’imposen per parellesP1100820

Clara victòria de Roger Franco i Damià Villatoro que es van enfilar fins el primer lloc de la classificació després de lliurar una targeta amb 44 punts. La segona plaça va estar força disputada fins el punt que tres parelles van empatar a 41 punts i van ser les parelles formades per: Frederico Nuñez i Joan Panella, Adrià Gracia i Daniel Bote i Héctor Díaz i Alejandro Díaz. P1100822   Un cop finalitzada la prova, es va procedir a fer el lliurament de trofeus i el sorteig de regals, on tothom es va endur un obsequi. El més content Eloy Porto, que es va endur l’espatlla de pernil ibéric.

Deja un comentario