fbpx

Triomf de Miguel Ángel Losada en el Sota Par a HCP-1

P1050833Una targeta amb 35 punts en el segon dia de competició va lliurar Miguel Ángel Losada per endur-se la victòria en el torneig de pitch and putt, corresponent a la primera prova del Circuit Sota Par Vinaròs que es va disputar al camp de l’Escola de Golf HCP-1 el 20 i 21 de juliol

Miguel Ángel va retrobar-se amb la victòria en un Sota Par després d’un bon resultat que li va valer el triomf en categoria la inferior. En segona posició van empatar Jaume Roura, Oriol Hernandez i Daniel Romo amb 34 punts.P1050771

Ferran Cortés, que travessa un fantàstic moment de forma, va aconseguir el triomf en el handicap mig al imposar-se als seus rivals amb 4 punts d’avantatge. La segona plaça va ser per Josep Cortada amb 34 punts.

En handicap superior, Jaume Puig amb 36 punts va fer-se amb el liderat seguit per Antonio Ferre que va ser segon amb 35 i Eduard Burguillos que va fer-se amb la P1100938tercera posició i a més es va endur el premi d’aproximació.

Destacar que hi va haver-hi un bon piscolabis i un sorteig de regals, on es sortejar entre d’altres coses un fantàstic Vol en Globus per gentilesa de caminsdevent.com i que va ser per Fran Cantó.

En aquesta prova es va donar un premi scratx al vencedor que va ser Ferran Alcon amb 34 punts.

Isabel Luque i Araceli Muriel van ser la millor parella a HCP-1

P1100981Isabel Luque i Araceli Muriel han estat les millors en la categoria handicap per parelles a HCP-1 i s’han fet amb la victòria amb 6 cops per sota el par del camp mentre que en segon lloc es va produir un triple empat a 40 punts entre: Quico López i David Vilallonga, Àngel i Xavier Martínez i la parella formada per Joan Carles Tejedor i Francesc Pérez .

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

4  +  1  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!