fbpx

Triomf de Julio Santamaría en el Sota Par a Badalona

P1110051Una targeta amb 41 punts en el segon dia de competició va lliurar Julio Santamaría per endur-se la victòria en handicap mig en el torneig corresponent al Circuit Sota Par Vinaròs que es va disputar al camp del Castell de Godmar-Badalona els dies 27 i 28 de juliol

 En Julio necessitava fregar la perfecció per assolir el triomf en el handicap mig i així ho va fer. En Julio està jugant a un gran nivell darrerament i ara marxa amb excel·lents sensacions en línies generals per afrontar la resta del Circuit amb totes les aspiracions.P1110060

En segona posició va acabar Alonso Caballero que també va jugar per sota del par del camp en acabar amb 40 punts. Per la seva banda, Jose Polonio va jugar 2 cops per sota el par del camp assolint el tercer lloc.

En la categoria handicap inferior, Jesus Rodriguez i Felix Carriqui van empatar a 38 punts en el primer lloc mentre que Jordi Salvat ocupava la tercera posició.

P1110042En handicap superior, Marc Cabrera va encapçalar la classificació després de fer 41 punts mentre que Cesar Montejano es feia amb el segon lloc i Eduard Burguillos es feia de nou amb el tercer lloc de la categoria.

En acabar la competició es va fer un piscolabis i un bon sorteig de regals amb pernil ibèric inclòs, on tothom es va endur com a mínim un obsequi. El pernil ibèric va ser per Jose Polonio.

Victòria de Manuel Ignacio Jubero i Manuel Longares per parellesP1110062

Manuel Ignacio Jubero i Manuel Longares han estat els millors del cap de setmana. A Badalona s’han fet amb la victòria amb 9 cops per sota el par del camp mentre que Jose Maria Castro i Daniel Castro es van haver de conformar amb la segona plaça després d’acabar amb 8 cops sota par.

En tercera posició, amb 7 cops sota el par del camp, van empatar Antonio Conesa i Pere Vila i la parella formada per Javier Díaz i Sergio Moliner.

 

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  76  =  78

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!