fbpx

Triomf de Joan Plans en el Sota Par a Badalona

P1100279Una targeta amb 49 cops en el primer dia de competició va lliurar Joan Plans per endur-se la victòria en el torneig de pitch and putt, corresponent al Circuit Sota Par Burgos 2019 que es va disputar al camp del P&P Castell de Godmar-Badalona els dies 9 i 10 de març

En Joan necessitava fregar la perfecció per assolir el triomf en el handicap inferior i així ho va fer aconseguint fins i tot un forat en un al forat 7. En Joan està jugant a un gran nivell darrerament i ara marxa amb excel·lents sensacions en línies generals per afrontar la resta del Circuit amb totes les aspiracions. La general provisional està encapçalada per Albert Planas i en Joan Plans ha escalat fins situar-se en la segona posició.P1100278

En segona posició va acabar Lluis Belmonte que també va jugar per sota del par del camp en acabar amb 37 punts. Per la seva banda, Xavi Torres va jugar al par del camp i va assolir el tercer lloc.

En la categoria handicap mig, Frederic de Gracia (-4), que travessa un fantàstic moment de forma, es va endur una victòria P1100261importantíssima a Badalona que el fa pujar posicions en la acumulada on ja es quart. Xavier Carrey i Joan Josep Freixas van empatar en el segon lloc amb 34 punts.

En handicap superior, Carlos Pérez va encapçalar la classificació després de fer 36 punts mentre que Josep Monferrer va ser segon empatat amb Tomas Corominas, tots dos amb 33 punts.

La qualitat es va veure reflectida en el premi d’aproximació on Josep Monferrer va afinar la punteria i va deixar la bola a 1P1100270 centímetre del forat, es va endur un magnífic polo tècnic i una caixa de boles Srixon.

En acabar la competició es va fer un piscolabis i un bon sorteig de regals amb pernil ibèric inclòs, on tothom es va endur com a mínim un obsequi.

Tercera victòria consecutiva d’Adrià Gracia i Daniel Bote en parelles

P1100130Daniel Bote i Adrià Gracia han estat els millors novament. A Badalona s’han fet amb la victòria amb 9 cops per sota el par del camp mentre que Frederico Nuñez i Joan Panella es van haver de conformar amb la segona plaça després d’empatar Adriana Galvan i Israel Barceló a 43 punts.

Adrià Gracia i Daniel Bote ja porten tres victòries en 4 partits que han disputat, la primera la van aconseguir a La Garriga, després a ROC-3 i ara a Badalona, fet que els deixa en el primer lloc de la acumulada provisional.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  29  =  35

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!