fbpx

Triomf de Juan Manuel Olmos en el Torneig Especial a Badalona

Triomf de Juan Manuel Olmos en el Torneig Especial a BadalonaUna targeta amb 51 cops en el segon dia de competició va lliurar Juan Manuel Olmos per endur-se la victòria en el Torneig de pitch and putt, corresponent al primer dels 3 tornejos especials d’hivern Sota Par

En Joan necessitava fregar la perfecció per assolir el triomf en aquesta prova que es va disputar al camp del Castell de Godmar-Badalona els dies 9 i 10 de novembre. La categoria inferior va estar molt renyida però en Juan Manuel va saber impossar-se en el handicap inferior després d’aconseguir un fantàstic resultat.Triomf de Juan Manuel Olmos en el Torneig Especial a Badalona

En segona posició van acabar empatats tres jugadors: Roberto Salazar, Jaume Torras i Xavier Martí que van jugar al par del camp en acabar amb 36 punts.

En la categoria handicap mig, Jaume Grau (-7), que travessa un fantàstic moment de forma, es va endur una victòria brillant a Badalona. En Jaume està jugant a un gran nivell darrerament i ara marxa amb excel·lents sensacions en línies generals per afrontar el proper Circuit de 2020 Triomf de Juan Manuel Olmos en el Torneig Especial a Badalonaamb totes les aspiracions.

En handicap superior, Francesc Alvarez va encapçalar la classificació després de fer 40 punts mentre que Marc Cabrera va ser segon a un sol punt del líder. El tercer lloc va ser per Pedro Maria Gutierrez amb 37 punts.

La qualitat es va veure reflectida en el forat en un de Cristobal Martinez qui al forat 6  va afinar la punteria per clavar la bola en el forat.

En acabar la competició es va fer un piscolabis i un meravellós sorteig de regals amb pernil ibèric inclòs, i amb infinitat de productes gourmet.

Frederic Núñez i Albert Ferrer guanyen per parellesTriomf de Juan Manuel Olmos en el Torneig Especial a Badalona

Frederic Núñez i Albert Ferrer, que mai havien jugat plegats per parelles i ni tan sols es coneixien, han estat els millors en aquesta ocasió. La parella s’ha fet amb la victòria amb 6 cops per sota el par del camp mentre que Manuel Amor i Xavier Millan es van haver de conformar amb la segona plaça després d’aconseguir 41 punts. La tercera plaça va ser per Ramon Plans i Juan Manuel Perálvarez amb 40 punts.

Triomf de Juan Manuel Olmos en el Torneig Especial a BadalonaVolem agrair el tracte rebut dels membres del camp de Castell de Godmar – Badalona P&P tant cap als jugadors com amb l’organització del torneig.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

7  +  2  =