fbpx

Segon triomf consecutiu de Fran Cantó i Felix Carriqui en el Sota Par

felixEls jugadors del Circuit Sota Par Vinaròs tenien el cap de setmana una cita al Maresme. Va ser els dies 17 i 18 d’agost i es van desplaçar fins a Sant Andreu de Llavaneres per disputar la quarta prova del Circuit de P&P.

El P&P Tennis Mora és un camp que compte amb un recorregut de 9 forats i es troba en un entorn emblemàtic amb vistes al mar. Els jugadors van trobar en el seu disseny un equilibri perfecte entre la bellesa i els desafiaments dels seus greens que van posar a prova als competidors.

Els resultats van ser prou bons donada la dificultat del camp. P1110295Felix Carriqui va vèncer en categoria handicap inferior, fent una magnífica targeta al acabar amb 2 cops per sota el par del camp. En Felix, que travessa un moment fantàstic de joc, va estar molt endollat durant tot el recorregut i això li va atorgar el trofeu en la categoria.

La segona posició va ser per Francisco Carrión que va estar força inspirat i també va finalitzar amb 34 punts mentre que Damià Torrus va aconseguir el tercer lloc en la categoria inferior.

P1110321En categoria handicap mig, Fran Cantó es va retrobar altre cop amb la victòria imposant-se amb claredat als seus rivals amb 36 punts. Julio Santamaría amb 34 punts va ocupar la segona posició mentre que Nico Cortés es feia amb la tercera plaça.

En handicap superior Ignasi Queralt es va imposar davant els seus rivals al lliurar una targeta amb 38 punts. Juan Alvarez i Juan Luis Canales van empatar en el segon lloc de la categoria.

Destacar els forats en un de Felix Carriqui al forat 6 i de Nico Cortes al forat 3.

L’espatlla de pernil ibèrica va ser per Julio Santamaria.

David i Roberto Navarro s’enduen el triomf per parellesP1110279

En quant a la competició per parelles, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra els 41 punts que van fer David Navarro i Roberto Navarro que els va valdre el trofeu de vencedors.

P1110322A un punt van acabar Roger Garcia i Alex Condom que van ser segons mentre que el tercer lloc va acabar en empat entre la parella formada per Antonio Juan i Antonia Lozano i la formada per Sergio Moliner i Javier Díaz que van acabar amb 38 punts.

Un cop acabat el torneig es va fer el lliurament de trofeus, el sorteig de regals i un piscolabis.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

9  +  1  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!