fbpx

Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par Vinaròs

La Gran Final del Circuit Sota Par Vinaròs 2019 de Pitch & Putt ja te guanyador. Finalment, Felix Carriqui es va proclamar flamant vencedor en una emocionant Final que es va disputar a 36 forats en el camp del Pitch & Putt La Garriga

Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par VinaròsArribat el diumenge, al recorregut del Pitch & Putt La Garriga, tot era a punt per acollir la competició que va aplegar als primers classificats dels circuit Sota Par Vinaròs per a disputar 36 forats sota la modalitat medal play amb handicap.

La Final es presentava llarga amb 36 forats per endavant però els participants  no es van arronsar i van sortir disposats a treure’n un bon resultat. Les coses estaven molt igualades i la tensió es palpava en l’ambient. La rivalitat Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par Vinaròsesportiva va ser màxima i en l’aire estaven els primers llocs després de jugar-se els primers 18 forats. En Felix Carriqui, molt concentrat durant tot el partit, ja es situava en els primers llocs de la classificació amb 53 cops, després de la primera volta.  En Marc Casellas es situava com a lider provisional amb 48 cops seguit de Jaume Grau amb 52 mentre que en Felix ocupava el tercer lloc empatat amb Oriol Visa.

Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par VinaròsA la mitja part es va fer el lliurament de trofeus i sorteig de regals del Torneig de Tardor on es va sortejar un televisor de 32” que va ser per Alonso Caballero.

Després d’un breu descans per reposar forces els participants es van tornar a dirigir cap als tees de sortida per iniciar la segona volta. Una segona volta on els nervis van estar a flor de pell en cada forat, en cada cop.

Un cop disputats tots els forats, tothom estava pendent dels resultats i especialment del darrer partit on jugaven els líders.

Ja en la casa-club en Felix Carriqui veia confirmat el seu triomf final després de signar una segona Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par Vinaròstargeta amb 54 cops. D’aquesta manera en Felix gaudirà d’una fantàstica estada a Vinaròs de 4 dies/ 3 nits i un green fee gratuït de P&P.

Julio Santamaria va fer un excel·lent recorregut i va lliurar una targeta amb 58 cops que li va valer per endur-se un fantàstic green fee gratuït per a les proves del I Circuit Sota Par 2020 jugades a Catalunya. Jaume Grau va tancar el Circuit amb 67cops, aconseguint mantenir una regularitat que el va dur al tercer lloc final. En Jaume es va endur un vol en globus per gentilesa de caminsdevent.com

En Marc Cabrera va ser quart i a més es va endur un polo personalitzat amb el seu nom.

Frederico Nuñez i Joan Panella s’enduen el triomf per parelles

Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par VinaròsLa competició de parelles va ser per la formada per Frederico Nuñez i Joan Panella que van fer dues voltes fantàstiques i es van endur una estada a Vinaròs de 4 dies/ 3 nits i un green fee gratuït de P&P cadascun.

Roberto Navarro i David Navarro es van fer amb el segon lloc de la classificació final que el atorgava un polo personalitzat amb el seu nom.

Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par Vinaròs

Sobre les 16 hores es va celebrar el lliurament dels premis del Circuit Sota Par Vinaròs.

Des de Sota Par volem agrair a tots els jugadors i patrocinadors el seu suport durant tot aquest circuit amb menció especial per l’empresa caminsdevent.com que ens ha facilitat vols en globus durant les proves.

Ricardo Morcillo Martínez guanya el Torneig Tardor

El Torneig de Tardor es va jugar paral·lelament a la Final del Circuit Sota Par per a tots aquells que no s’havien classificat per a la Final però volíen participar de la Festa.

Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par VinaròsEl vencedor del Torneig en la categoria handicap inferior va ser Ricardo Morcillo Martínez amb molt bon un resultat de 39 punts, 3 cops per sota el par del camp. Molt afinat va estar Peter Ilku que va aconseguir fer-se amb la segona posició mentre que Gabriel Sastre es va fer amb una meritòria tercera plaça.

Íñigo Álvarez amb 39 punts es va fer amb el liderat en handicap mig seguit de prop per Carlos Fuentes i Javier Bagan que empataven en segon lloc a un sol punt.

Triomf de Felix Carriqui en la Final del Sota Par Vinaròs

 

Ja en la categoria superior Esteban Garcia amb 38 punts es va fer amb el triomf mentre que Francisco Oyaga i Javier Prats quedaven empatats a 35 punts en la segona posició.

Sergio de la Vega i Sergio Serrano no van donar opció als seus rivals i es van fer amb la victòria per parelles amb 47 punts.

La segona posició va ser per Pedro Angel Montes i Guillermo Cavero amb 44 punts.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  11  =  19