fbpx

Nova victòria de Nico Cortés a Can Cuyàs

En la 7a prova del Circuit Sota Par Burgos

P1100514Els jugadors del Circuit Sota Par Burgos es van desplaçar fins el camp del Can Cuyàs P&P, on els dies 13 i 14 d’abril es va jugar la setena jornada d’aquesta competició.

Els greens i el camp en general estaven en bones condicions, i els participants van poder gaudir d’aquest recorregut de 9 forats amb doble tee de sortida que va posar a prova les seves habilitats.

Durant el cap de setmana es van poder veure grans cops com els forats en un de Frederic De Gracia al forat 1 i el d’Eloy Porto al forat 3.P1100548

La prova va estar molt renyida, no obstant, Roberto Zabala es va mostrar molt segur en la categoria inferior i després de lliurar una targeta amb 39 punts va aconseguir el trofeu. La segona plaça va ser per Javier Montagut mentre que Pere Palacios es feia amb el tercer lloc.

La categoria amb handicap mig va ser per Nico Cortes que es va imposar en finalitzar al par del camp amb 36 punts. La jornada anterior en Nico ja es va endur el trofeu i ara enllaça la segona victòria consecutiva en el Circuit que fa evident el moment dolç de joc que travessa en Nico.

P1100570En segon i tercer lloc, a dos punts de diferència els seus perseguidors Francesc Fernandez i Albert Pulido.

La categoria superior se la va endur amb autoritat Paula Montagut que amb 39 punts va deixar els seus rivals sense cap oportunitat per superar-la. José Vicente Grau després d’un bon partit amb 38 punts, va haver de conformar-se amb la segona plaça.

Javier Díaz i Sergio Moliner encadenen el segon triomf per parellesP1100132

En les categories per parelles Sergio Moliner i Javier Díaz es van endur el triomf amb claredat després de disputar un partit impecable i acabar amb 44 punts. Amb aquesta victòria remunten en la classificació general i es situen tercers a un punt dels segons, Frederico Núñez i Joan Panella.

Àngels Lario i Francisco M. Vallespí aconsegueixen finalitzar segons amb 39 punts i també es posicionen entre els primer s classificats de la taula.

P1100600També amb 39 punts van acabar Pep López i Francesc Fernandez que també estan posar tota la carn a la graella per mirar de situar-se en els primers llocs.

Un cop finalitzada la prova, es va fer un aperitiu i es va procedir a fer el lliurament de premis i el sorteig de regals on tothom es va endur algun obsequi.

Per alegría la de Josep Maria Redondo que es va endur l’espatlla ibérica de glà.

 Agraïments als col·laboradors d’aquesta prova que han estat NACEX i caminsdevent.com

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  11  =  21

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!