fbpx

Miguel Angel Losada s’imposa amb autoritat al P&P MoraMiguel Angel Losada wins at P&P Mora

Els jugadors del Circuit Sota Par 15è Aniversari tenien a finals de mes una cita al Maresme. Va ser els dies 25 i 26 de gener i es van desplaçar fins a Sant Andreu de Llavaneres per disputar la segona prova del Circuit.

El P&P Tennis Mora és un camp que compte amb un recorregut de 9 forats i es troba en un entorn emblemàtic amb vistes al mar. Els jugadors van trobar en el seu disseny un equilibri perfecte entre la bellesa i els desafiaments dels seus greens que van posar a prova als competidors. Els greens es trobava en molt bones condicions de joc tot i les baixes temperatures.

En aquesta prova hi va haver un premi d’aproximació en cada sortida consistent en dinars o sopars per a 2 persones

Els resultats van ser prou bons donada la dificultat del camp. Miguel Angel Losada va vèncer en categoria scratx, fent una magnífica targeta al acabar amb 2 cops per sota el par del camp.

Pel que fa a la resta de categories, les coses van quedar així: en categoria inferior masculina, Carlos J. Hernandez es va imposar al finalitzar amb 36 punts, això si , empatat amb Josep Maria Minguet. En handicap mig masculí hi va haver un clar vencedor, Manel Mohedano Sanchez que es va imposar als seus rivals en acabar amb 39 punts. En la categoria superior el vencedor va ser Jaime Cortes que va estar força inspirat i va finalitzar amb 39 punts. La categoria femenina va ser per segon cop consecutiu per Laura Sanchez que tot i empatar amb Tina Pijuan a 34 punts, es va endur la victòria per handicap. En categoria sènior, el vencedor va ser Damaso Villegas amb 37 punts.

Un cop finalitzada la prova es va fer el lliurament de trofeus i el sorteig de regals dels patrocinadors de la prova: Restaurant La cuina dels Capitans (Port del Mas Nou), Restaurant Hogar Gallego (Calella), Restaurant Sangiovese (Mataró), el Patí dels Musclos (Mataró), Rustik Bar (Port de Mataró), Restaurant Can Rosendo (Port de Mataró) i Pepa Pagès Joiers (Mataró).

  

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

1  +  6  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!