fbpx

Marc Fort gana el handicap inferior en El Vendrell

Marc Fort gana el handicap inferior en El VendrellEl jugador local Marc Fort, amb 6 cops sota par, es va fer amb el trofeu inferior en la tercera prova del Circuit Sota Par Biarritz en vèncer al camp del P&P El Vendrell, per davant d’Antonio Jiménez i Arnau Burillo

Els participants van gaudir d’un clima excel•lent per jugar i el camp estava en un magnífic estat per jugar-hi gràcies a la feina feta pels membres de l’equip de manteniment del Club.

En aquesta ocasió, els jugadors van desplegar un molt bon nivell de joc, especialment Marc Fort que va desplegar un excel•lent nivell de joc i que es va endur la victòria en handicap inferior després d’aconseguir acabar amb 42 punts. També van estar molt fins Antonio Jiménez amb 38 punts i Arnau Burillo amb 36 que van ser segon i tercer.Marc Fort gana el handicap inferior en El Vendrell

La categoria handicap mig va ser clarament per Juan Ramon Macià que amb 43 punts va deixar enrere als seus rivals i va aconseguir el trofeu. Lluis Xavier Burillo amb 37 punts es va fer amb la segona posició mentre que Luis Gómez amb 36 va ocupar el tercer lloc. Jaume Grau i Julio Santamaria van mostrar una jornada més la seva regularitat lliurant targetes amb 35 i 34 punts respectivament.

Marc Fort gana el handicap inferior en El VendrellEn handicap superior va ser Juan Carlos Alonso qui va jugar molt concentrat i va aconseguir una victòria en aquest Circuit després de lliurar una targeta amb 38 punts mentre que en segon lloc van finalitzar Francisco José Martínez i Xavier Altet amb un punt menys.

El premi d’aproximació va ser per Ana Maria Ahumada que va deixar la bola a 77 centímetres del forat 9.

Triomf en parelles de José Miguel Garcia i Josep Oriol Blancher

José Miguel Garcia i Josep Oriol Blancher van deixar les coses clares al seus rivals amb aquest espectacular resultat que els va propiciar que acabessin líders destacats.Marc Fort gana el handicap inferior en El Vendrell

46 fantàstics punts van aconseguir Josep Oriol I José Miguel mentre que Juan Carlos Estébanez i Ferran Ocaña van acabar segons amb 41 punts.

El diumenge, un cop finalitzada la prova i processats els resultats es van lliurar els premis als guanyadors de la Marc Fort gana el handicap inferior en El Vendrellcompetició i després es va fer el magnífic sorteig de regals, que sempre és motiu de festa i alegria entre els jugadors.
Com ve sent habitual es va sortejar un magnífic Vol en Globus per gentilesa de caminsdevent.com, l’afortunat guanyador va ser Félix Carriqui.

Volem donar un agraïment especial a tot l’equip del camp del Vendrell capitanejat per en Marc, pel seu tracte amb els jugadors i per la seva col•laboració i magnífica tasca durant els dies de competició.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  16  =  19