fbpx

Juan José Vaquero va ser el millor inferior a can Mascaró

Els jugadors del Circuit Sota Par Vinaròs es van desplaçar fins el camp del P&P Can Mascaró, on els dies 21 i 22 de setembre es va jugar la vuitena jornada d’aquesta competició

P1110479Els participants van poder gaudir del fantàstic recorregut d’aquest jove camp que va posar a prova les habilitats dels jugadors.

La prova va estar molt renyida, no obstant en la categoria amb handicap inferior Juan José Vaquero amb 35 punts va adjudicar-se el trofeu de guanyador. Jesús Rodríguez i Ricardo Morcillo van finalitzar empatats en el segon lloc a un sol punt del líder.P1110462

La categoria amb handicap mig va tenir un clar líder, Justo Fernandez que es va imposar al finalitzar 9 cops sota el par del camp amb 45 punts. En segon lloc i a nou punts de diferència el seu perseguidor, Antoni Alsina i Josep Cortada, que van jugar molt concentrats per treure el màxim rendiment al camp i van empatar en el segon lloc.

P1110527La categoria superior se la va endur Joan Garcia que amb 36 punts va fer-se amb el lideratge. Pablo Gómez i Manel Tauron van ser segons empatats a 35 punts.

Albert Ares i Francesc Faura guanyen per parellesP1110557

En la categoria handicap parelles es va produir una aferrissada lluita per la victòria com mostra l’empat entre Albert Ares i Francesc Faura i la parella Teresa López i Juan Muñoz. Les dues parelles no van deixar opcions als seus rivals després de jugar al més alt nivell per finalitzar amb 9 cops sota par. El trofeu se’l van endur Albert Ares i Francesc Faura per handicap.

Longinos Gallego i Jose Antonio Garcia van ser tercers amb 42 punts.

P1110558Un cop finalitzada la prova, es va servir un magnífic piscolabis per gentilesa de Can Mascaró i es va procedir a fer el lliurament de premis i el sorteig de regals.

Rafa Lagunas va ser l’afortunat que es va endur l’espatlla ibèrica en el sorteig.

Cal felicitar a l’equip humà de Can Mascaró per la tasca feta abans i durant la prova i l’excel·lent tracte amb els jugadors i organització.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

  +  62  =  64

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!