fbpx

Josep Cortada guanya el Circuit Sota Par Burgos

P1100875La Gran Final del Circuit Sota Par Burgos 2019 de Pitch & Putt ja te guanyador. Finalment, Josep Cortada es va proclamar flamant vencedor en una emocionant Final que es va disputar a 36 forats en el camp del Pitch & Putt El Vendrell

Arribat el diumenge, al recorregut del Pitch & Putt El Vendrell, tot era a punt per acollir la competició que va aplegar als primers classificats dels circuit Sota Par Burgos per a disputar 36 forats sota la modalitat medal play amb handicap.

La Final es presentava llarga amb 36 forats per endavant però els participants no es van arronsar i van sortir disposats a treure’n un bon resultat. Les coses estaven molt igualades i la tensió es palpava en l’ambient. La rivalitat esportiva va ser màxima i en l’aire estaven els primers llocs després de P1100888jugar-se els primers 18 forats. En Josep Cortada, molt concentrat durant tot el partit, encapçalava la classificació amb 59 cops, després de la primera volta. En Javier Méndez i en Nico Cortés empataven en el segon lloc a 2 cops de diferència mentre que Víctor Medina era quart amb 63 cops. En el cinquè lloc empataven Jaume Grau i Fran Cantó amb 64 cops.

Després d’un breu descans per reposar forces els participants es van tornar a dirigir cap als tees de sortida per iniciar la segona volta. Una segona volta on els nervis van estar a flor de pell en cada forat, en cada cop.

Un cop disputats tots els forats, tothom estava pendent dels resultats i especialment del darrer partit on jugaven els líders.P1100876

Ja en la casa-club en Josep Cortada veia confirmat el seu triomf final després de signar una segona targeta amb 62 cops. D’aquesta manera en Josep Cortada gaudirà d’una fantàstica estada a Burgos de 6 dies/ 5 nits i un green fee gratuït de P&P.

Javier Méndez va fer un excel·lent recorregut i va lliurar una targeta amb 60 cops que li va valer per endur-se un fantàstic cap de setmana a Pals. Eloy Porto va tancar P1100891el Circuit amb 59 cops, igualant la millor volta de la Final i aconseguint una important remuntada que el va dur al tercer lloc final. L’Eloy jugarà gratuïtament les proves del 2n Circuit 2019.

En Jaume Grau va ser quart i a més es va endur un fantàstic vol en globus per gentilesa de www.caminsdevent.com mentre que Fran Cantó acabava en el cinquè lloc.

Adrià Gracia i Daniel Bote s’enduen el triomf per parelles

La competició de parelles va ser per la formada per Adrià Gràcia i Daniel Bote que van fer dues voltes fantàstiques i es van endur una estada de cap de setmana cadascun a Pals.P1100884

Joan Panella i Frederico Nuñez es van fer amb el segon lloc de la classificació final que el atorgava un passi VIP per a les proves del 2n Circuit Sota Par 2019.

Javier Díaz i Sergio Moliner van aconseguir el tercer lloc i es van endur un polo gravat amb el seu nom. La victòria final va ser pels primers degut a que la competició era Medal Play Handicap i tenien el handicap més baix.

El premi d’aproximació va ser per Adrià Gracia.

P1100895Sobre les 16 hores es va celebrar el lliurament dels premis del Circuit Sota Par Burgos i les respectives plaques als vencedors.

Des de Sota Par volem agrair a tots els jugadors i patrocinadors el seu suport durant tot aquest circuit amb menció especial per l’empresa caminsdevent.com que ens ha facilitat vols en globus durant totes les proves.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

19  +    =  21

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!