fbpx

José Cortes va ser el millor hàndicap inferior a Can Mascaró

P1100758Els jugadors del Circuit Sota Par Burgos es van desplaçar fins el camp del P&P Can Mascaró, on els dies 4 i 5 de maig es va jugar la vuitena jornada d’aquesta competició.

Els participants van poder gaudir del fantàstic recorregut d’aquest jove camp que va posar a prova les habilitats dels jugadors.

Tot i la dificultat afegida del vent, es van poder veure grans cops com el de Jediath Sorrell que va embocar la bola d’un cop en el forat 9, un forat gens fácil.P1100730

La prova va estar molt renyida, no obstant en la categoria amb handicap inferior José Cortes va adjudicar-se el trofeu de guanyador. Jose Luis Ortiz va finalitzar segon seguit de Albert Juan que va aconseguir el tercer lloc del podi.

La categoria amb handicap mig va tenir un clar líder, Silvestre Servan que es va imposar al finalitzar tres cops sota el par del camp amb 39 punts. En segon lloc i a quatre punts de diferència P1100747el seu perseguidor, Rafael Lagunas, que va jugar mot concentrat per treure el màxim rendiment al camp. La tercera plaça se la van disputar José Angel Morata i Pep Lopez que van acabar amb 34 punts.

La categoria superior se la va endur amb autoritat Jediath Sorrell que amb 39 punts va deixar els seus rivals sense cap oportunitat per superar-lo. Manel Tauron va ser segon amb 37 punts i Jordi Luja va aconseguir el tercer lloc amb 36 punts.

Manel Tauron i José Angel Morata guanyen per parellesP1100784

En la categoria handicap parelles Manel Tauron i José Angel Morata es van endur el triomf amb 47 punts, no van deixar opcions als seus rivals després de jugar al més alt nivell.

P1100785La rivalitat va ser màxima en la categoria per parelles com mostra l’ empat en el segon lloc a 42 punts entre Jordi Roglan i Antonio Garcia i la parella formada per Jaume Vila i Manel Godoy.

Un cop finalitzada la prova, es va servir un magnífic piscolabis per gentilesa de Can Mascaró i es va procedir a fer el lliurament de premis i el sorteig de regals.

Cal felicitar a l’equip humà de Can Mascaró per la tasca feta abans i durant la prova i l’excel•lent tracte amb els jugadors i organització.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

2  +  8  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!