fbpx

Joan Verges guanya la primera prova del Sota Par 15è AniversariJoan Verges wins the first round of the Sota Par 15è Aniversari

El Circuit Sota Par 15è Aniversari arranca amb un èxit de participació i moltes novetats. Els dies 3, 4 i 5 de gener es va jugar al camp del P&P Badalona la primera prova del 2014. Va ser una jornada festiva perquè molts dels jugadors, que ja es coneixen d’anteriors Circuits Sota Par, es retrobaven després de les festes de Nadal. Més de 100 jugadors es van presentar en aquesta primera convocatòria del Sota Par.

La competició va transcórrer amb normalitat i encara que molts van acusar la “desconnexió” durant les festes nadalenques d’altres estaven en plena forma i així ho demostra el forat en un d’Antonio Serra al forat 18.

La principal novetat d’enguany és que els vencedors de cada prova juguen gratis la següent jornada del Circuit, així que la rivalitat al camp va ser màxima.

El divendres va fer una temperatura agradable i els jugadors van poder jugar sense problemes però el cap de setmana les coses es van complicar una mica. El dissabte un plugim va caure sobre els jugadors però va ser vist i no vist. En canvi, el diumenge ja des de primera hora els participants van haver de suportar un vent molt molest que accentuava la sensació de fred i que ho va posar molt difícil per a complir objectius.

Durant tot el torneig els resultats van estar molt ajustats però els que més van afinar van ser: Joan Verges que es va endur la categoria scratx amb 39 punts mentre que Jaime Juan Melgarejo amb els seus espectaculars cops va aconseguir 39 punts per endur-se el handicap inferior, això si, vigilat de prop per Ivan Cerrato, Joan Plans, Javier Cabrera i Santiago L. Piñon que van quedar en segon lloc, a un sol cop de diferència.

El handicap mig se’l va endur Pere Torras amb 38 punts mentre que el superior va ser per Josep Monferrer amb 39 punts. En la categoria femenina Laura Sanchez es va endur clarament la victòria final al acabar amb 37 punts i en la categoria sènior, Joan Plans va ser en vencedor final.

En acabar la competició es va servir un piscolbais i després es va fer el lliurament de copes i sorteig de regals.

Durant tot el Circuit, en lloc de trofeus s’obsequiarà als vencedors amb una copa de cava gravada amb motiu del 15è Aniversari de Sota Par. Aquells jugadors que n’aconsegueixin 4 seran obsequiats alhora amb una ampolla de cava i 2 copes extres per completar la mitja dotzena.

En el sorteig van haver-hi bons premis entre els que van destacar: 2 dinars per 2 persones gentilesa del Forn Beltran de Badalona i 3 entrades dobles per gentilesa del Club Joventut de Badalona per anar a veure el partit contra el Bilbao. També es van sortejar paraigües PING, guants Callaway, gorres Wilson Staff, boles, bosses per a sabates, polos, lots de productes Can Bech, cava, vi,… Molts dels objectes del sorteig venien gravats amb el logo del 15è Aniversari de Sota Par perquè els jugadors ho celebrin amb nosaltres.

El Circuit 15è Aniversari Sota Par recorrerà 11 camps i es comptabilitzaran les 6 millors targetes.

 

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

1  +  7  =  

¡NO sigas este enlace o serás bloqueado en este sitio!