fbpx

Joan Plans estrena l’any amb victòria a Sant Cebrià

P1090793Tot era a punt al camp del P&P Sant Cebrià per l’estrena del esperat Circuit Sota Par Burgos 2019, una competició que consta de 9 proves i es jugarà de gener a juny. Els que liderin la classificació a finals de maig, es classificaran per jugar la final i aconseguir els desitjats premis.

Els jugadors ja frisaven per competir en aquest torneig, que es va jugar els dies 12 i 13 de gener i es disputava sota les modalitats stableford individual i fourball stableford.

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació handicap inferior i superior. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra el triple empat en segon lloc en la categoria handicap inferior entre Carlos Tomas, Pilar Montero i Cassià Ruiz.P1090823

Un cop finalitzada la prova es va servir un excel·lent piscolabis amb begudes per a tothom. Després es va fer l’acte de lliurament de premis als guanyadors del campionat i després el magnífic sorteig de regals.

En aquesta primera prova jugada a Sant Cebrià cal destacar la victòria obtinguda per Joan Plans que amb 35 punts, es va endur la primera victòria de la temporada en la categoria handicap inferior.

P1090784La categoria handicap mig va ser per Pep López que va aconseguir 36 punts i estrena l’any amb una excel·lent victòria que el situa com a líder provisional de la categoria. En segon lloc va haver-hi un quíntuple empat a 33 punts entre Francesc Zamora, Josep Cortada, Jordi Xifra, Maria Martínez i Alberto de Pombo.

Gran triomf va aconseguir en Víctor Medina en categoria handicap superior on va saber imposar-se als seus rivals en lliurar una targeta amb 38 punts. Bon partit també el de Fran Canto i Pilar Gómez que van empatar en segona posició a un sol punts del vencedor.P1090824

La categoria per parelles amb handicap va ser per Vicenç Pineda i Jose Paulino Iglesias que van ser els clars dominadors en lliurar una targeta amb 43 punts. Joan Lloveras i Lluis Fernandez van ser segons amb 42 punts empatats amb la parella formada per Jose Luis Martin i Juan Jose Vizcaino que van jugar a un bon nivell i van aconseguir ser tercers.

El premi d’aproximació va ser per Carlos Nistal que va deixa la bola a 1,70 metres de bandera al forat 18 i es va endur un polo i una caixa de boles.

P1090821També es va sortejar una espatlla ibèrica Azuaga entre tots els participants del cap de setmana que va guanyar Francesc Girones.

Cal remarcar el bon ambient que va predominar durant tota la competició i el bon tracte dispensat tant als jugadors com a la organització per part de l’equip humà del Pitch & Putt Sant Cebrià.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

Deja un comentario

4  +  6  =