fbpx

Pedro Sin estrena el Circuit Biarritz amb victòria a Sant Cebrià

Pedro Sin estrena el Circuit Biarritz amb victòria a Sant CebriàTot era a punt al camp del P&P Sant Cebrià per l’estrena del esperat Circuit Sota Par Biarritz 2020, una competició que constarà de 9 proves i es jugarà de gener a maig. Els que liderin la classificació el mes de maig, es classificaran per jugar la final i aconseguir els desitjats premis.

Els jugadors ja frisaven per competir en aquest torneig, que es va jugar els dies 4 i 5 de gener i es disputava sota les modalitats stableford individual i fourball stableford. Pedro Sin estrena el Circuit Biarritz amb victòria a Sant Cebrià

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació handicap inferior i superior. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra el triple empat en tercer lloc en la categoria handicap inferior entre Juan Alcazar, Ramon Corral i Albert Platero.

Pedro Sin estrena el Circuit Biarritz amb victòria a Sant CebriàUn cop finalitzada la prova es va servir un excel•lent piscolabis amb begudes per a tothom. Després es va fer l’acte de lliurament de premis als guanyadors del campionat i després el magnífic sorteig de regals.

En aquesta primera prova jugada a Sant Cebrià cal destacar la victòria obtinguda per Pedro Sin que amb 36 punts, es va endur la primera victòria de la temporada en la categoria handicap inferior mentre que Manel Beltran tot i empatar, va acabar segon.

La categoria handicap mig va ser per Joan Carles Tejedor que va aconseguir 37 punts i estrena l’any amb una excel•lent victòria que el situa com a líder provisional de la categoria. Nico Cortés va aconseguir un magnífic resultat i amb 36 punts es feia amb el segon lloc mentre que Josep Cortada i Arnau Gonzalez empataven en la tercera posició amb 34.Pedro Sin estrena el Circuit Biarritz amb victòria a Sant Cebrià

Gran triomf va aconseguir Juan Luis Canales en categoria handicap superior on va saber imposar-se als seus rivals en lliurar una targeta amb 38 punts. Francisco José Garrido va ser segon i Ramon Piñol va fer-se amb el tercer lloc de la classificació.

En la categoria per parelles va haver-hi un empat a 43 punts en la primera posició entre Jose Carlos Valdes i Albert Valdes i la parella formada per Jose Luis Martin i Josep Maria Nicolau. El triomf final es va decidir per handicap i va ser per Albert Valdes i Jose Carlos Valdes que s’estrenen en el Circuit amb un magnífic resultat. El tercer lloc del podi va ser per Miguel Hidalgo i Jorge Neila amb 41 punts.

Pedro Sin estrena el Circuit Biarritz amb victòria a Sant CebriàCal remarcar el bon ambient que va predominar durant tota la competició i el bon tracte dispensat tant als jugadors com a la organització per part de l’equip humà del Pitch & Putt Sant Cebrià.

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártelo!

1 comentario en “Pedro Sin estrena el Circuit Biarritz amb victòria a Sant Cebrià”

  1. Felicitats als guanyadors, en especial a Juan Luis Canales.
    Enhora bona campió!!

Deja un comentario

48  +    =  52