Victòria de Pere Palacios en el Sota Par jugat a Can Mascaró

8 abril, 2018

P1000395Tot era a punt al camp del P&P Can Mascaró per acollir una nova jornada del Circuit Sota Par Fase Pamplona de P&P, una competició que es juga de gener a juny i que com el seu nom diu convidarà al vencedor a Pamplona.

Els jugadors varen competir en aquest torneig, que es va jugar els dies 7 i 8 d’abril i es disputava sota la modalitat stableford. El recorregut i la pluja van portar de corcoll a més d’un participant, especialment el diumenge que degut a la pluja es va complicar una mica més.P1070756

Dissabte els jugadors van poder gaudir d’una temperatura agradable.

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de les diferents categories. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure bons resultats.

En la categoria handicap inferior Pere Palacios amb 38 punts es va fer amb el triomf seguit d’Antonio Yuste i Jose Cortes que van ser segon i tercer respectivament. En la categoria amb handicap mig, va destacar Fernando Hernandez qui després de jugar molt concentrat durant els 18 forats va aconseguir una nova victòria al finalitzar amb 37 punts.

P1070753En handicap superior va ser Jordi Roglan qui es va fer amb el premi de vencedor en lliurar una targeta amb 38 punts seguit de prop per Albert Valdes, Josep Monferrer i Ignacio Rada que van empatar en el segon lloc amb 36 punts.

Manuel Ruiz i Enrique Gil aconsegueixen la victòria per parelles

Res van poder fer els seus rivals davant de la regularitat i punteria que van demostrar Enrique Gil i Manuel Ruiz que van acabar amb 44 punts i van vèncer amb comoditat.P1070765

En aquesta jornada hi va haver-hi molta rivalitat en la categoria per parelles fins el punt que dues parelles van empatar a 41 punts en el segon lloc: Juan Perez i Jesús Somas i la parella formada per Juan Carlos Caballero i Antonio Garcia.

Un cop finalitzada la prova es va servir un magnífic piscolabis per gentilesa de Can Mascaró i després es va procedir a fer l’acte de lliurament de premis als guanyadors del campionat i després el sorteig de regals.

P1070767En aquesta ocasió es va fer un sorteig especial entre tots els participants de la prova d’un vol en globus per gentilesa de caminsdevent.com