Triomf d’Albert Planas a Teià

10 febrero, 2019

P1090977L’escenari de la tercera jornada del Circuit Sota Par 2019 amb destí a Burgos va ser el camp del P&P Barcelona – Teià. La prova es va disputar el cap de setmana del 9 i 10 de febrer.

Van ser dos dies completament diferents, i mentre que dissabte va ser un dia plàcid, el diumenge els participants van haver de lluitar contra el fort vent que bufava a bona part de Catalunya.

Quant al joc, en handicap inferior, Albert Planas va desplegar un joc prou regular i va poder imposar-se aconseguint el millorP1090990 resultat del cap de setmana. Antonio Luna va ocupar el segon lloc de la categoria mentre que la tercera posició va ser per Manuel Martin.

Màxima rivalitat en el joc en handicap mig on Pep López va lliurar la millor targeta després de fer 31 punts i alçar-se amb el triomf. Jordi Rodríguez amb dos punts menys es va fer amb el segon lloc mentre que Julio Santamaria aconseguia un valuós tercer lloc.

P1100053Santiago Banque es va fer amb la victòria en handicap superior al lliurar una targeta amb 31 punts, tot i empatar amb Josep Maria Aguilà que per handicap es va haver de conformar amb la segona plaça de la classificació. La tercera posició va ser per Francesc Civico i Javier Garcia que van empatar a 32 punts.

El premi d’aproximació consistent en un polo i unes boles se’l va endur Antonio Cortada.

Un cop finalitzat el campionat es va servir un piscolabis i es vaP1090988 procedir al lliurament de trofeus i al sorteig de regals.

Daniel Bote i Adrià Gracia s’imposen per parelles

Els vencedors al camp de Teià per parelles van ser Daniel Bote i Adrià Bote, que van fer un magnífic partit i no van donar opció als seus rivals en acabar amb 41 punts. Àngels Larios i Francisco M. Vallespí van ser segons en finalitzar al par del camp.

P1100051La tercera posició va estar molt disputada entre el duet Mario Gómez i Juan Jose Hernandez, l’Antonio Cortada i Rafael Canut i la parella formada per Antonia lozano i Antonio Juan, tots ells van empatar a 33 punts.