Nicolás Cortés s’endú el triomf en la 1a Fase del Sota Par

19 marzo, 2018

nicoEl camp del Golf Lloret P&P va acollir el Torneig de tancament de la 1ª Fase del Circuit Sota Par 2018, una competició que es juga de gener a octubre i en la que a més de diferents estades es pot aconseguir un passi vip per jugar gratuïtament les proves de 2019.

Com es habitual hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de les classificacions del Torneig. Tot i ser una jornada d’esbarjo la rivalitat en el joc va quedar patent i el camp va portar de corcoll a més d’un participant.

La Final es va jugar a 36 forats sota la modalitat medal play handicap cosa que exigia una màxima concentració per part dels jugadors, donat que no es podien permetre gaires errades.P1070564

Un cop disputats els primers 18 forats Nicolás Cortés era el líder provisional amb 62 cops seguit per Jordi Ezequiel amb 65 i Rafael Rodríguez amb 66.

Al finalitzar el segon recorregut a Lloret cal destacar el bon joc desplegat per Nicolás Cortés que es va endur la victòria final amb 126 cops. Amb aquesta ja és la segona final que s’endú en Nico, que ja està rodat en aquestes ocasions. Saber mantenir el cap fred i estar concentrat va fer que obtingués el millor resultat tant en la primera com en la segona volta. En Nico ha guanyat una estada de 5 dies/4 nits a l’Hotel Senator**** de València que també inclou: excursions, sopar de gala i green fee gratuït al Torneig que es jugarà al camp del P&P El Escorpión.

P1070586La segon posició final va ser per Jordi Ezequiel que va finalitzar a només 3 cops del guanyador mentre que la tercera plaça era per Ferran Cortés. Destacar també el bon joc de Jose Benzaquen i Eloy Porto que en els primers forats van ser seriosos candidats a la victòria.

En el Torneig Paral·lel també hi va haver força emoció com desprèn el triple empat en el primer lloc de la categoria handicap inferior entre Ramon Ruiz, Eduard Pages i Ferruccio Cuzzolin. El triomf final va ser per Ramon al desempatar per handicap.P1070572

En handicap mig Jordi Bonet es va endur la victòria amb 35 punts seguit de Carles Soulere que va lliurar una targeta amb 34 punts per acabar en el segon lloc mentre quela tercera posició va ser per Alonso Caballero.

P1070592La categoria superior va ser per Francisco Muñoz que amb 33 punts es va endur el triomf.

Un cop finalitzada la prova es va servir un piscolabis per gentilesa del camp de Golf Lloret P&P i després es va fer l’acte de lliurament de premis als guanyadors del campionat i després es va fer el sorteig de regals. Cal  remarcar el bon ambient que va predominar durant tota la competició i el bon tracte dispensat tant als jugadors com a la organització per part de l’equip humà de Golf Lloret P&P.