Nicolas Cortes guanya en handicap mig a Sant Cebrià i coolidera la acumulada

15 octubre, 2017

IMG_3208Tot era a punt al camp del P&P Sant Cebrià per acollir la quarta jornada de l’Hexagonal Sota Par Cadis de P&P, una competició que es juga des de setembre fins a novembre i que com el seu nom diu convidarà al vencedor durant una setmana a Cadis.

Els jugadors varen competir en aquest torneig, que es va jugar del 12 al 15 d’octubre i es disputava sota la modalitat stableford individual. El recorregut aparentment fàcil va portar de corcoll a més d’un participant, tot i que també hi va haver-hi qui li va treure suc al camp.

Durant els quatre dies els jugadors van poder gaudir d’una temperatura agradable gràcies al bon clima que va fer.

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de les diferents categories. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure bons resultats.P1060690

En la categoria inferior masculí Juan Martí Illas amb 39 punts es va fer amb el triomf vigilat de prop per Eduard Sanchez Bou i Jose Miguel Isidro Martin que van finalitzar segon i tercer al empatar a 37 punts. En la categoria amb handicap mig, Nicolas Cortes Guerra, que travessa un moment dolç de joc, va aconseguir alçar-se amb el triomf al lliurar una fantàstica targeta amb 40 punts mentre que en handicap superior va ser Felix de la Fuente qui es va fer amb el trofeu de vencedor en lliurar una targeta amb 38 punts.

Pilar Montero lidera la acumulada en categoria inferior Pel que fa a les classificacions acumulades, Pilar Montero lidera la categoria inferior amb 77 punts seguida per Juan Jose Hernandez amb 76 i Albert Planas amb 72 punts. P1060696En la categoria handicap mig, la rivalitat és màxima i hi ha un quàdruple empat a 76 punts en la primera posició entre: Xavier Garcia, José Sanchez, David Garcia i Nicolas Cortes.

 En handicap superior Víctor Medina domina la classificació amb 83 punts mentre que David Navarro es situa en el segon lloc amb 74 punts i Andrés Carretero ocupa la tercera posició amb 71 punts.