Jesús Nieto guanya la categoria inferior a Teià

29 octubre, 2017

L’escenari de la cinquena jornada de l’Hexagonal Sota Par Cadis va ser el camp del P&P Barcelona – Teià. La prova s’ha disputat el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre P1060723El temps va acompanyar amb temperatures agradables que van propiciar que els jugadors gaudissin d’una jornada de pitch & putt força agradable.

El torneig va estar dominat per Jesús Nieto Mateo que amb 34 punts va ser el jugador més afinat del cap de setmana enduent-se la victòria final en handicap inferior mentre que pel segon lloc va ser per Javier Abad Méndez que va acabar a un punt del líder.

Pel que fa a la resta de categories, els vencedors al camp de Teià van ser: Víctor Medina Santos amb un resultat de 36 punts i un inspirat David Navarro amb 35 punts es van imposar en handicap mig i superior masculí, respectivament.

Després que els jugadors gaudissin d’un piscolabis es va procedir al lliurament de trofeus i al sorteig de P1060721regals. A falta d’una jornada les tres categories están d’alló més emocionants i obertes, en la darrera jornada coneixerem els guanaydors definitius que viatjaran a Cadis.