Jaume Roura guanya el Torneig Nadalenc a HCP-1

19 noviembre, 2017

nadalhcp1Tot era a punt en el HCP-1 Pitch & Putt per rebre la visita dels participants del Torneig Nadalenc Sota Par. El camp estava en molt bones condicions i els jugadors en van poder gaudir al màxim

El cap de setmana del 18 i 19 de novembre un clima força agradable va rebre als participants que es van desplaçar fins al camp del HCP-1 Pitch & Putt per disputar aquest esperat Torneig.

La competició va ser molt igualada però en la categoria scratx Jaume Roura va estar molt inspirat i va aconseguir 38 punts.

La cosa també va estar molt lluitada en el handicap inferior masculí però finalment Eduard Sanchez va ser el vencedor amb 35 punts. En el segon lloc va haver-hi un empat a 33 punts entre Isidre Garrido i Francisco Martinez, tot i que per handicap l’Isidre es va endur el premi.nadalhcp1 2

En handicap superior, no va quedar curta la pugna entre Lluis Riera i Francesc Boix que van finalitzar amb 39 i 37 punts respectivament. La tercera plaça va ser per Rosa Maria Bartrolí que va acariciar el premi però no va poder ser.

Dolors Graupera i Ruben Carmona van vèncer en parelles

La categoria per parelles va tenir clars protagonistes, Dolors Graupera i Rubén Carmona que van dominar la categoria al lliurar una targeta amb 1 cop per sota el par del camp.

La categoria handicap va ser per Marta Tomas i Jesus Paco que van estar intractables i va aconseguir una clara victòria al finalitzar amb 46 punts.

nadalhcp1 3Un cop picats els resultats del diumenge es va fer el repartiment de premis, el sorteig de regals i un piscolabis per gentilesa del camp de HCP-1. Destacar l’alegria de Anna Maria Martinez, que va aconseguir fer-se amb el Vol en Globus per gentilesa de l’empresa caminsdevent.com

Per rematar es va sorteig una magnífica panera de Nadal que es va endur Xavier Armengou.

Des de Sota Par volem agrair l’excel·lent tracte als jugadors i organitzadors que ens va donar el personal del camp de HCP-1 abans, durant i després del Torneig.