Grans resultats al P&P Vendrell

10 septiembre, 2018

IMG_5191Els dies 8 i 9 de setembre es va disputar una nova jornada del Circuit Sota Par, en aquesta ocasió el circuit es va desplaçar a terres tarragonines per jugar el torneig al P&P El Vendrell, com sempre, a un magnífic nivell per a la pràctica del Pitch & Putt. Cal destacar que el torneig es va desenvolupar, exepcionalment en middes EPPA.

El torneig va transcorrer duran un cap de setmana càlid i tranquil, meteorològicament parlant, en el recorregut els jugadors van demostrar un bon moment de forma plasmat als resultats finals de la competició on Ramon Blasco va ser el guanyador en handicap inferior amb els seus 40 punts stableford. IMG_5189En handicap mig, un triple empat entre Josep Mª Vives, Jordi Julià i Jose Benzaquen a 40 punts stableford, va haver-se de decidir en favor den Josep Mª, per handicap. El handicap superior també va haver de decidir-se per handicap després de l’empat a 39 punts entre Jose Antonio Molina i Juan Ramon Macia, a favor del primer.

En categoría de parelles, Emilio Blanco i Anselmo IMG_5188Marti van ser els clars dominadors de la prova amb un resultat de 47 punts stableford, aventatgant als segons classificats Carlos Fuentes i Sergi Rosa en 5 punts.

Al finalitzar la prova,  es van repartir els premis als guanyadors i es van sortegar regals entre tots els participants.