Triomf de Roberto Navarro a Teià

17 April, 2018

P1060129L’escenari de la novena jornada del Circuit Sota Par 2018 amb destí a Pamplona va ser el camp del P&P Barcelona – Teià. La prova es va disputar el cap de setmana del 14 i 15 d’abril.

El camp es trobava en bones condicions i els jugadors van poder gaudir d’unes jornades de pitch & putt molt agradables.

En handicap inferior, Roberto Navarro va desplegar un bon joc i es va imposar amb 4 punts d’avantatge sobre Joaquim Punsoda que va ocupar el segon lloc de la categoria. La tercera posició va ser per Fermín Casquete.

P1070781Màxima rivalitat en el joc en handicap mig on es va produir un triple empat a 34 punts en el primer lloc. Marc Gimeno, Gary Clyde i Jordi Ezequiel van haver de desempatar per handicap i en el cas d’en Marc i en Gary, es van haver de mirar els darrers 9 forats per proclamar vencedor a en Marc Gimeno.

Xavier Ragas es va fer amb la victòria en handicap superior al lliurar una targeta amb 34 punts mentre que Xavier Gonzalvo finalitzava segon amb 33 punts. La tercera posició va ser per David Garcia i Jordi Juan Castillo que van aconseguir 32 punts.

Carlota Serra i Antonio Serra s’imposen per parelles

P1070819Els vencedors al camp de Teià per parelles van ser Carlota i Antonio Serra, pare i filla, que van fer un bon partit. Carlos López i Josep Lluis Viñas van aconseguir una meritòria segona plaça.

Un cop finalitzat el campionat es va servir un piscolabis i es va procedir al lliurament de trofeus i al sorteig de regals.