Ricardo Betlinski protagonista al P&P Vendrell

25 September, 2017

DSCN1026El primer cap de setmana de tardor l’Hexagonal Sota Par es va desplaçar fins a la Costa Daurada per celebrar la seva 2a jornada al Pitch & Putt Vendrell, torneig que era puntuable també per a la VIII del Ranking Vendrell.

74 jugadors van disputar-se la victòria al llarg del cap de setmana, en un recorregut que com es habitual en el club vendrellenc, es trobava en magnífiques condicions.

Als forats 3 i 11 es van establir els concursos de millors aproximacions, que en aquest cas van adjudicar una ampolla de Ron Barceló “Gran Añejo” a Ramón Blasco amb un magnífic cop al forat 3 que va deixar la bola a 15cm del forat. Ricardo Betlinski va demostrar el seu gran moment de forma donant el millor cop de sortida al forat 11 deixant-se un putt de birdie de tan sols 81cm.

DSCN1113Ricardo Betlinski no només va jugar bé el forat 11, sinó que va establir el millor resultat del torneig 42 punts bruts (6 sota el camp) que al sumar-li el seu handicap +4 es van quedar amb 38 punts stableford, per establir-se com el millor jugador en handicap inferior.

El handicap mig va ser la categoria més disputada, on la victòria es va vendre molt cara, finalment el handicap va haver de desfer el triple empat a 37 punts a favor de Jordi Recort al ser el handicap més baix amb aquesta puntuació.DSCN1125

Al handicap superior Victor Medina va establir el millor resultat net del torneig, 41 punts stableford per vèncer per un cop al segon classificat.

La propera jornada del hexagonal es disputarà del 29 de setembre a l’1 d’octubre al recorregut egarenc del P&P El Vallès.