Rafael Rodríguez s’endú el hándicap mig a Badalona

21 January, 2018

Rafael Rodríguez amb 38 punts va aconseguir la victòria en la categoria handicap mig en la segona prova del Circuit Sota Par 2018 disputada al camp del Castell de Godmar (Badalona)

P1060941Un cap de setmana ventós, especialment el diumenge, va fer que els participants no poguessin acabar de gaudir d’aquesta prova jugada al camp de Badalona.

A banda del vent, el jugadors van haver de suar per aconseguir fer-se amb les primeres places de les diferents categories. En la categoria amb handicap inferior Lluis Amat Castany va aconseguir un fantàstic resultat de 42 punts que li van donar la victòria. El segon lloc va ser per Josep Muñoz Giménez amb 34 punts.

La categoria handicap mig va ser per Rafael Rodríguez Serra amb 38 punts que va veure perillar la seva P1060960 victòria ja que en el segon lloc i a només un punt van acabar 4 jugadors: Julian Llopart Palau, Josep Cortada Recolons, Carles Soulere Roca i Jaume Aymerich Gonzalez.

Jordi Luja Vazquez va saber mantenir-se i es va fer amb el triomf en handicap superior al lliurar una targeta amb 41 punts seguit de prop per David Garcia Calleja que va ser segon amb 39 punts.

Victòria per parelles de Mario Gómez i Fernando Hernández

P1060976Pel que fa a les parelles es van poder veure grans resultats especialment el de Fernando Hernandez Calero i Mario Gomez que van jugar molt bé i van tancar el recorregut amb 41 punts que els donaven el triomf final per handicap. Empatats amb els primers van acabar Daniel Pompas i Antonio Asensio però van haver dxe conformar-se amb el segon lloc.

Com és habitual, es va fer el lliurament de premis i després un bon sorteig de regals.

Des de Sota Par volem agrair l’excel·lent tracte donat a jugadors i organitzadors en aquesta prova per part del personal de Badalona.