La tercera prova del Hexagonal disputada al P&P el Vallès

2 October, 2017

DSCN1237L’ultim cap de setmana de setembre, amb l’egarenc recorregut del P&P Vallès com a escenari es va creuar l’equador de l’Hexagonal Sota Par disputant-ne la 3a jornada amb sortides divendres a la tarda, dissabte i diumenge al matí.

El camp es trobava en un estat immillorable en la seva totalitat, destacant l’estat dels greens que van propiciar grans resultats durant tot el cap de setmana, en especial el diumenge al matí on es van signar tres forats en un aconseguits per Joan C. Tejedor al forat 2, Antonio Mateo al forat 12 i Gabriel Fernandez també al forat 12, jugadors que varen ser obsequiats amb una ampolla de cava per la seva fita.

Els premis especials van estar força disputats també, en aquesta ocasió el millor cop de sortida al forat 3 va ser l’executat per Ferrán Cortés a una distància de 39cm guanyador de 2 greenfees per al P&P Peralada mentre que al forat 18 Ramón Pinyol va imposar-se amb 62cm per guanyar l’Estada de cap de setmana a Andorra per dues persones.

DSCN1201En aquesta ocasió els guanyadors de la prova van ser, Juan José Hernandez a handicap inferior amb 39 punts, Xavier Garcia va presentar el millor resultat net del cap de setmana amb 40 punts per vèncer en handicap mig. Mentre que al handicap superior un empat a 38 punts entre Isidre Cortillas i Andres Carretero es va haver de desfer per handicap a favor d’Isidre Cortillas.

Destacar també l’actuació de Ricardo Mateo qui va aconseguir el resultat brut més destacat amb una volta de 50 cops, 4 sota el par del camp.

Al finalitzar la sortida del diumenge, es va realitzar un petit aperitiu avanç de procedir amb l’entrega de premis i sorteig de regals.

Des de Sota Par, agrair a tots els participants per el bon ambient durant tot el transcurs de la prova i a tot l’Equip de P&P Vallès per la seva col·laboració.

La propera prova es disputarà al P&P Sant Cebrià els dies 13, 14 i 15 d’ocubre.

DSCN1249