Gran victòria de Ferran Cortes a Fornells

4 February, 2018

P1070006Ferran Cortes va saber dominar el camp i treure-li el màxim suc per fer-se amb una important victòria en acabar amb 3 cops sota par. Aquest resultat el catapulta fins a la tercera posició de la general a un punt dels líders.

El camp del P&P Fornells va acollir la tercera prova del Circuit Sota Par 2018, que es va jugar els dies 3 i 4 de febrer.

Tal i com estava previst, el Circuit es va disputar dissabte i diumenge. Cal destacar el bon ambient que va regnar entre els participants, rivals en el camp, però amics quan s’acaba la competició.

Els jugadors van tenir que suportar temperatures molt baixes a primeres hores com mostrava el llac delP1070034 camp que estava quasi be gelat. No obstant, poc a poc l’ambient es va anar escalfant pel sol i els participants van poder gaudir de bons dies, tot i el fred, per jugar.

El camp estava difícil ja que al estar dur, s’havia de botar la bola una mica abans del green. Amb la duresa dels greens, els agosarats que provaven de jugar directe a green veien com les boles sortien disparades amb uns bots increïbles, com si botessin sobre vidre.

Quant al joc, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació de camp i del Circuit. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i fins i tot es van poder veure grans cops.

P1070025A Fornells, Juli Enciso amb 36 punts va ser el vencedor en handicap inferior. La segona plaça va ser per Josep Guell mentre que Joan Manel Crespo es feia amb la tercera posició.

En handicap mig Ferran Cortes va fer-se amb el liderat al final de la prova després de fer 39 punts mentre que Jordi Ezequiel amb 37 aconseguia ser segon. Ferran Carrio va ser tercer en acabar al par del camp.

La categoria handicap superior va estar dominada per Xavier Gonzalvo que va fer un magnífic partit per lliurar una targeta amb 40 punts, un més que el segon classificat que va ser Frederic De Gracia. El tercer lloc va ser per Josep Plaza amb 38 punts.

Daniel Navarro i Jordi Costa vencedors per parelles

P1070051Daniel Navarro i Jordi Costa amb 38 punts van ser els guanyadors per parelles mentre que la segona posició va ser per Jaime Dominguez i Jose Antonio Lopez amb 37 punts. Tercers i també amb 37 punts van ser Josep Guell i jose Antonio Placin.