Comença l’Hexagonal Sota Par amb victòria de Pilar Montero

12 September, 2017

 

hdrMolta expectació en la primera jornada de l’Hexagonal Sota Par que recorrerà 6 camps en busca de 3 guanyadors que aconseguiran una estada d’una setmana a Chiclana (Cadis) en un Hotel de 5 estrelles en règim de mitja pensió

La jornada es presentava molt emocionant perquè els participants estaven desitjosos d’estrenar-se amb un bon resultat per situar-se en les primeres posicions d’alguna de les 3 categories. davEn aquest Hexagonal puntuaran els dos millors resultats de les 6 proves i els participants aconseguiran punts de bonificació per la participación en més de 3 proves.

El clima durant tot el cap de setmana va ser força agradable i la vencedora indiscutible en handicap inferior de la prova va ser Pilar Montero que va jugar a un alt nivell i va aconseguir baixar el par del camp en 6 cops. Va estar molt endollada durant tot el recorregut i va aconseguir treure un fantàstic resultat que li va donar el trofeu en la categoria inferior.

davLa categoria handicap mig se la va endur Marc Muñoz que va fer 45 punts aconseguint la una clara victòria en aquest Hexagonal. En handicap superior, el guanyador va ser Víctor Medina que ha començat l’Hexagonal amb molta força com mostra la excel·lent targeta amb 40 punts que va lliurar al finalitzar el partit.

 Els premis d’aproximació van ser per Eduard Gonzalez que va deixar la bola a 70 centímetres en el forat 2 i Marc Muñoz que es va endur l’aproximació al forat 18.

Destacar també el forat en un aconseguit perhdr Carmen Lacalle que es va endur una ampolla de cava per celebrar-ho.

L’ensurt de la jornada va ser l’ensopegada que va patir Jose Vicente Grau durant el partit, des d’aquestes línees li desitgem una ràpida recuperació.

En finalitzar la prova es va servir un pica-pica per cortesia de Sota Par i després es va fer el lliurament de trofeus i el sorteig de regals.

Agrair la col·laboració en aquesta prova de caminsdevent.com i NACEX.hdr