Antonio Cebrian estrena l’any amb victòria a Sant Cebrià

13 enero, 2018

P1060870Tot era a punt al camp del P&P Sant Cebrià per l’estrena del esperat Circuit Sota Par 2018, una competició que es jugarà en 3 fases que s’aniran jugant de gener a octubre. Cadascuna de les 3 fases donarà accés als guanyadors per participar a les finals i aconseguir els premis.

A banda, es jugarà una darrera final en la que els jugadors competiran per invitacions a totes les proves de 2019.

Els jugadors ja frisaven per competir en aquest torneig, que es va jugar els dies 13 i 14 de gener i es disputava sota les modalitats stableford individual i fourball stableford.P1060900

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació handicap inferior i superior. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra els triple empat en segon lloc en la categoria amb handicap.

Un cop finalitzada la prova es va servir un excel·lent piscolabis amb begudes per a tothom. Després es va fer l’acte de lliurament de premis als guanyadors del campionat i després el magnífic sorteig de regals.

P1060916En aquesta primera prova jugada a Sant Cebrià cal destacar la victòria obtinguda per Angel Rodríguez que tot i empatar amb Manel López a 33 punts, es va endur la victòria en la categoria handicap inferior.

La categoria handicap mig va ser per Antonio Cebrian que va aconseguir 36 punts i estrena l’any amb una excel·lent victòria que el situa com a líder provisional de la categoria. Jordi Ezequiel i Josep Cortada van empatar en segon lloc al finalitzar amb 35 punts.

Gran triomf va aconseguir en Joan Sagristà en categoria handicap superior on va saber imposar-se alsP1060839 seus rivals en lliurar una targeta amb 43 punts. Bon partit també el de Ramon Piñol que va fer-se amb una valuosa segona posició.

La categoria per parelles amb handicap va ser per Juli Rojo i Josep Maria Nicolau que van ser els clars dominadors en lliurar una targeta amb 43 punts. Angel Martin i Fran Canto van ser segons amb 41 punts mentre que la parella formada per Jordi Pons Juli i Carlos Iñiguez Garcia van jugar a un bon nivell i van aconseguir ser tercers a un sol punt de diferència.

P1060919Cal remarcar el bon ambient que va predominar durant tota la competició i el bon tracte dispensat tant als jugadors com a la organització per part de l’equip humà del Pitch & Putt Sant Cebrià.