Albert Boix guanya en la categoria inferior a La Garriga

25 mayo, 2018

Aquest cop, els seguidors del Circuit Sota Par 2018 es van desplaçar fins al camp de La Garriga on els dies 19 i 20 de març es va jugar una nova jornada d’aquesta competició

P1080054Els temps durant el cap de setmana va ser fantàstic i va acompanyar als jugadors que es van presentar per participar en aquesta nova prova.

Albert Boix va haver d’exprimir el seu joc a fons per aconseguir la victòria en handicap inferior lliurant una targeta amb 39 punts (-3) per proclamar-se flamant vencedor. En segon lloc i a un sol punt, va acabar Javier Abad mentre que Joan Zamora ocupava el tercer lloc amb 37P1070994 punts.

En handicap mig Julio Santamaria es va retrobar amb el triomf al finalitzar amb 38 punts seguit de Marc Gimeno que va ser segon amb 37 i Josep Cortada va acabar tercer amb 36 punts.

La categoria superior va ser per Pedro Teresa que va fer un molt bon partit i es va endur la victòria amb 40 punts. Albert Domingo va aconseguir una meritòria segona plaça amb 37 punts mentre que Ignacio Rada va ser tercer amb 36 punts. Francesc Zamora i Josep Maria Aguila s’imposen per parelles

P1080060En la categoria per parelles Francesc Zamora i Josep Maria Aguila es van endur la victòria amb 41 punts seguits de prop per la parella formada per Teresa Jiménez i David Luis amb 40 punts.

El tercer lloc va ser per Juan Viñas i Jose Chinchilla amb 39 punts. Un cop finalitzada la prova, per gentilesa de Sota Par es va servir un piscolabis mentre es passaven els resultats. Després, es va procedir a fer el el sorteig de regals.