Victòria de Juan Carlos Gálvez en handicap mig a El Vendrell

17 junio, 2018

vendrell18 1Aquest cop, els seguidors del Circuit Sota Par Pamplona de Pitch & Putt es van desplaçar cap al camp tarragoní de El Vendrell on els dies 16 i 17 de juny es va jugar la darrera jornada d’aquesta competició

La temperatura va ser força agradable durant tot el cap de setmana fet que va propiciar el bon joc dels participants.

Els guanyadors de camp van ser, Antonio Nicolas amb 40 punts en categoria inferior mentre que Ricardo Betlinski i Joan Urpí empataven en segona posició amb 36 pus.

Juan Carlos Galvez, que va jugar molt concentrat es va endur la categoria handicap mig amb 39 punts seguit d’Angel Gonzalez que va ser segon amb 35 punts.vendrell18 3 En handicap superior, Ignacio Rada es va alçar amb la victòria després de lliurar una targeta amb 40 punts, tot i empatar amb Xavier Santacana que per handicap es va haver de conformar amb el segon lloc.

Rafael Carbó i Juan Carlos Estebanez s’imposen per parelles

vendrell18 4En parelles Rafael Carbó i Juan Carlos Estebanez van estar inspirats i gràcies a la bona compenetració els va permetre dominar el Torneig i imposar-se amb 41 punts. Segons van ser Jesús Somas i Juan Piña amb 40 punts que van saber aprofitar cada cop i treure-li el màxim rendiment al seu joc.

Un cop finalitzada la prova es va procedir a fer el lliurament de premis i un magnífic sorteig de regals.